Zelfstandig werkend Monteur Werktuigbouw

Als monteur sta je aan de basis van onze projecten.  Je werkt aan interessante hoogwaardige technische projecten die je vanaf begin tot einde tot een goed resultaat weet te brengen. Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en/ of schema ben jij in staat om zelfstandig te werken. Je hebt je een MBO niveau 3 diploma werktuigbouw of vergelijkbaar.

Techniek kent voor jou weinig geheimen en je bent gefocust op kwaliteit en veiligheid en samenwerken staat hoog op je agenda.

Voornaamste taken:

  • Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van technische installaties volgens de specificaties en planning denk hierbij aan (dikwandige) cv installaties, ketelhuizen, (collectieve) warmwater voorzieningen, luchtbehandeling en warmtepomp installaties.
  • Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie op de werkplek;
  • Melden  en oplossen van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren en bewaken van meer- en minderwerk;
  • Informeren van en afstemmen met opdrachtgever of leidinggevende op het project;
  • Ondersteunen van collega’s door het geven van technische hulp en aanwijzingen en het geven van instructies aan hulpmonteurs.

Functie eisen:

MBO niveau 3 werktuigbouw of vergelijkbaar, minimaal 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie.

Je communiceert helder met collega’s en opdrachtgevers en toont initiatief om tot een goed resultaat te komen. Je werkt zelfstandig en en vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Je maakt deel uit van een enthousiast team met jarenlange kennis en kunde. Naast een functie voor onbepaalde tijd bieden we een marktconform salaris, persoonlijke ontwikkeling en projecten in de regio.

Solliciteer op deze functie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in óf stuur je CV en motivatiebrief naar info@engberink.nl en wij nemen binnen 14 dagen contact met je op!

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf