STEK Monteur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioning, koel- en vriesinstallaties. Je houdt je bezig met  (preventief) onderhoud, voert inspecties uit en lost storingen op. Je voert zelfstandig de werkzaamheden uit op locatie bij onze klanten. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken. Oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid zit in je natuur. Je beschikt over een MBO opleiding richting de koeltechniek, klimaattechniek of de installatietechniek en F-gassen.

Voornaamste taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijfstellen en onderhouden van technisch complexe installaties in de koel- en klimaattechniek;
  • Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen;
  • Je controleert de installaties nauwkeurig en bespreekt met de opdrachtgever wat je bevindingen zijn;
  • Je bent verantwoordelijk voor goed werkende installaties en zorgt voor een tevreden klant;
  • Je adviseert onze klanten en draagt zorg voor een correcte administratie.

Functie eisen:

  • Je bent in bezit van een afgeronde technische opleiding, voorkeur koel- / elektrotechniek;
  • Je bent in het bezit van een STEK F-gassen diploma;
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van koeltechniek, verwarming, warmtepompen, luchtbehandeling en / of bent bereid hier in te investeren.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Je maakt deel uit van een enthousiast team met jarenlange kennis en kunde. Naast een functie voor onbepaalde tijd bieden we een marktconform salaris, persoonlijke ontwikkeling en projecten in de regio.

Solliciteer op deze functie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in óf stuur je CV en motivatiebrief naar info@engberink.nl en wij nemen binnen 14 dagen contact met je op!

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf