Servicemonteur

Zelfstandig werken in een professionele werkomgeving met technische uitdagingen?

Doel van de functie:

Dagelijks ben je verantwoordelijk voor storingen aan technische installaties bij onze klanten.  Stelt diagnose van storingen en verhelpt deze eventueel met behulp van de servicetechnicus. Stemt werkzaamheden af met de klant en biedt de klant oplossingen aan voor verbetering van de installatie.

Voornaamste taken:

  • Informeert de klant werking van de installatie en mogelijke risico’s;
  • Bespreekt met de klant de mogelijkheden met betrekking tot preventief onderhoud;
  • Draait mee in de storingsdiensten, indien noodzakelijk;
  • Houdt vakkennis bij;
  • Verwerkt een werkbon en laat deze accorderen bij de klant;

Functie eisen:

Je hebt minimaal een afgeronde technische opleiding,  bij voorkeur richting werktuigbouw of vergelijkbaar. Bij voorkeur heb je ervaring als onderhoud of servicemonteur. Je bent oplossingsgericht, kan goed zelfstandig werken en toont initiatief.

Ook als je nog niet volledig voldoet aan het profiel maar wel graag de volgende stap wil maken kan je reageren op deze vacature! We beoordelen samen de mogelijkheden.

In onze organisatie stimuleren we ideeën en geven we ruimte om te ontwikkelen. Daarom ben jij niet alleen onze monteur maar ben je bovendien geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen. En je vindt het een uitdaging om samen met het team te werken aan de toekomst.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Je maakt deel uit van een enthousiast team met jarenlange kennis en kunde. Wij bouwen samen aan de toekomst en investeren in opleidingen van onze medewerkers en in duurzame relaties met medewerkers en klanten. Naast een functie voor onbepaalde tijd bieden we een marktconform salaris, persoonlijke ontwikkeling en een regionale technische uitdaging.

Solliciteer op deze functie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in óf stuur je CV en motivatiebrief naar info@engberink.nl en wij nemen binnen 14 dagen contact met je op!

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf