Kostendeskundige / Werkvoorbereider

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kostenanalyse, prijsvorming en ontwerp richting onze opdrachtgevers. Eveneens ben je verantwoordelijk voor de planning van de verkregen opdrachten en bewaak je de voortgang van onze projecten, door alle benodigde zaken (zoals benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren.

Voornaamste taken:

Naar aanleiding van een specifieke klantvraag richt jij je met name op het calculeren en mede ontwerpen van de werktuigkundige installaties. Je toetst de haalbaarheid van het project op het gebied van de uitvoerbaarheid, techniek en budget. Je brengt adviezen uit naar onze opdrachtgevers en/of naar projectverantwoordelijken/-teams. Daarnaast houd jij bezig met het ontwerpen van werktuigkundige installaties, voorbereiden van projecten, organiseren van bestellingen, je bewaakt en verzorgt de planning. Je houdt ons op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en je denkt mee met onze opdrachtgevers en de ontwikkeling van Engberink omtrent de toepassing van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Functie eisen:

De kandidaat die we zoeken heeft minimaal een MBO niveau 4 diploma / MIT of vergelijkbaar. Werkervaring heb je opgedaan in de installatietechniek in een vergelijkbare functie (3-5 jaar). Je bent besluitvaardig en communiceert eenvoudig op verschillende niveaus. In deze functie werk je zeer detailgericht en nauwkeurig. We verwachten dat je zelfstandig kan werken en je eigen werk goed kan organiseren. In deze functie werk je gelijktijdig aan meerdere projecten. Deze diversiteit past bij je alsook het werken in een technische omgeving. Je bent betrokken en wil graag bijdragen aan de doorontwikkeling van onze organisatie. Daarnaast heb je gevoel voor de regionale cultuur en de verhoudingen in dit type bedrijf.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Je komt te werken in een gemotiveerd en enthousiast team met jarenlange kennis en kunde, waar het enorm gewaardeerd wordt indien je met ons meedenkt. De relatie met de klant staat bij ons voorop en zien graag dat je bijdraagt aan het ontwikkelen van duurzame samenwerkingen. Uiteraard bieden we arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en is de CAO Metaal en Techniek van toepasssing.

Solliciteer op deze functie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in óf stuur je CV en motivatiebrief naar info@engberink.nl t.a.v. mevrouw L. Peper/ HRM en wij nemen binnen 14 dagen contact met je op!

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf