Stage Projectuitvoering Installatietechniek

Engberink Technische Installaties is een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in complexe technische installaties. Met de ervaren en professionele medewerkers bieden we onze klanten een hoogwaardige service en oplossingen op maat. Gevestigd in Almelo en gefocust op voornamelijk projecten in de regio. De zeer interessante opdrachtgevers uit de regio bestaan onder andere uit Universiteit Twente, ETC, diverse zorginstellingen en nog veel meer.

Voornaamste taken:

In de meewerkstage van Engberink kijk je vanuit het perspectief van een installateur naar verschillende bouwkundige opdrachten. In diverse samenwerkingen met bedrijven uit de bouwbranche kijk je mee bij een installateur. Op deze manier leer je diverse projecten kennen. Als stagiair zul je meewerken aan de projecten. Je gaat verschillende taken uitvoeren van het opstellen van projectplanning tot het tekenwerk en het werken met het BIM-proces.

Solliciteren

Volg je een bouwkundige opleiding? En ben jij enthousiast, proactief en sta jij te trappelen om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Stuur dan je CV per mail naar Lars Boonk via hubmanager@innovatiehubalmelo.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je bij Lars terecht via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 827 962 86.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Een uitdagende en leerzame stage. In de stage kun je meewerken aan interessante projecten. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. We bieden je een passende stagevergoeding en een goede begeleiding.

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf