Projectleider

In deze functie rapporteert u aan de directeur-eigenaar.

U geeft operationeel en technisch leiding aan de uitvoering van projecten. In de functie van technisch projectleider bent u van begin tot eind verantwoordelijk voor de nieuwbouw en renovatie projecten bij de opdrachtgevers in de utiliteit en industrie. Tijdens het project draagt u de verantwoordelijkheid voor het gehele project, zowel procesmatig, kwalitatief, financieel als op planning en technisch vlak. U plant de benodigde expertise in het belang van het project. Na de inbedrijfstelling van de installaties draagt u de verantwoordelijkheid over aan de afdeling service en onderhoud.

U bent belangenbehartiger en ambassadeur van Engberink Technische Installaties en participeert in verschillende overlegvormen zowel intern als extern.

Voornaamste taken:

  • U heeft de dagelijkse leiding op een project en zorgt voor een goede werkorganisatie zowel intern als op de bouwplaats;
  • U stuurt een allround projectteam aan ( werkvoorbereiding, tekenaar, engineer) in afstemming met de technisch coördinator;
  • Vanaf de start bent u direct betrokken en verantwoordelijk voor de oplevering en de bijbehorende nazorg van de projecten;
  • U onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en andere partijen;
  • U coacht en begeleidt (project) monteurs en leidinggevend monteurs in het belang van het projectresultaat;
  • U voert gesprekken met medewerkers en streeft naar verbetering van het functioneren van individuele medewerkers;
  • U streeft naar een planning met een zo efficiënt mogelijke inzet van mensen en middelen en woont o.a. het wekelijks planningsoverleg bij;
  • U controleert de werkplanning van een leidinggevend monteur en bewaakt de voortgang van een project.

Functie eisen:

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is door techniek gedreven echter heeft project-management hoog in het vaandel. U beschikt over een HBO opleiding, HIT of vergelijkbaar en beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en u heeft daarmee de deskundigheid en de vaardigheden ontwikkeld om het vak adequaat uit te kunnen oefenen. Leidinggeven en coachen maakt dat het team waarmee u werkt zich doorontwikkelt en u weet mensen te motiveren op een heldere en respectvolle wijze.

U beschikt over een gezonde dosis daadkracht, initiatief en besluitvaardigheid. Dit alles met behulp van uw uitstekende relationele en communicatieve vaardigheden.
U hebt uw ervaring opgedaan in een professionele technische omgeving en wil graag bijdragen aan de doorontwikkeling van onze organisatie.

Daarnaast heeft u gevoel voor de regionale cultuur en de verhoudingen in dit type bedrijf.

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

De functie projectleider is een zelfstandige functie en er is volop ruimte voor eigen inbreng en een stuk ondernemerschap. U komt te werken in een gemotiveerd en enthousiast team met jarenlange kennis en kunde, waar het enorm gewaardeerd wordt indien u met ons meedenkt. De relatie met de klant staat bij ons voorop en wij zien graag dat je bijdraagt aan het ontwikkelen van duurzame samenwerking. Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Technisch Installatiebedrijf, ervaring en functie.

Solliciteer op deze functie

Indien u geïnteresseerd bent zien wij uw CV en motivatie graag tegemoet:
info@engberink.nl
t.a.v. mevrouw L. Peper

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 0546-821155

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf