Afstudeeropdracht: Ontwikkelen toekomstbestendige workflow

Februari 2022

Momenteel werken de teams bij Engberink op de afdeling projecten ieder met eigen inbreng. Dit heeft als doel om van ieder project een succes te maken. Engberink is een werktuigbouwkundig installateur die kwalitatief- en technisch hoogwaardig werk wil leveren. Dit dient ook terug te komen in de interne processen, welke een bijdrage dienen te leveren aan de kwaliteit van alle opleveringen. Kwaliteit is wat Engberink nastreeft.

Voornaamste taken:

  • Jij, als (Technische) Bedrijfskunde student (of vergelijkbare studie), stelt een plan van aanpak op met de stappen die doorlopen zullen worden om tot een goede en toekomstbestendige workflow te komen voor Engberink. 
  • Vervolgens is het aan jou de taak om deze stappen uit te voeren en alle benodigde informatie op te halen, met als doel: de implementatie van de opgestelde workflow. 
  • Het is belangrijk dat je kijkt naar de uitdagingen waar de branche in de komende jaren voor staat. Denk hierbij aan veranderende wet- en regelgeving en de energietransitie. 
  • Je gaat aan de slag bij Engberink Technische Installaties en bent daarnaast onderdeel van de Innovatiehub Almelo. Netwerk opbouwen binnen 7 bedrijven, sparren met medestudenten, interessante workshops en meer!

Solliciteren

Stuur dan een mail naar hubmanager@innovatiehubalmelo.nl, dan pakken we jouw sollicitatie z.s.m. op!

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen (06 827 962 86).

Wat biedt Engberink Technische Installaties:

Je maakt deel uit van een enthousiast team met jarenlange kennis en kunde. Naast een afstudeeropdracht bieden we een marktconforme vergoeding, persoonlijke ontwikkeling en projecten in de regio.

Engberink
Technische Installaties BV

Hospitaalweg 2b
7607 TW Almelo

+31(0)546 821 155
info@engberink.nl

Erkend Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Als je interesse hebt in gebouw gebonden techniek en graag het vak wil leren, laat het ons dan weten dan stippelen we samen je leerroute uit.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers
STEK - Gecertificeerd installateur
InstallQ - Aantoonbaar beter
Erkend Leerbedrijf